Skip to main content

Näringslivsträffar

Falkenberg - Här utvecklar och utvecklas vi tillsammans

Vill du träffa andra företagare?

I Falkenberg finns ett stort näringslivsengagemang och en stark vilja att samarbeta och utvecklas tillsammans, vilket är något som kännetecknar våra lokala näringslivsträffar och företagsnätverk.

Här kan du träffa andra företagare, lyssna på intressanta föredragshållare, ha möjlighet att visa upp ditt företag samtidigt som du kan vara med och bidra till Falkenbergs utveckling.

Välkommen att delta på någon av våra uppskattade frukostar, luncher, näringslivsdagar eller andra evenemang. Vi ser fram emot att träffa dig.

Företagsfrukostar - Vad händer i området?

Företagsfrukostarna är ett perfekt tillfälle att få information och ha dialog om frågor som är aktuella i ett specifikt område. Det kan handla om detaljplaner, byggnationer, etableringar, energiläge, brottslighet med mera. Under lättsamma former ges det också möjlighet att träffa andra företagare. Vår områdesindelning är:

  • Smedjeholm, Hamnen och Västragärdet
  • Ågård, Herting, Skrea, Söder om Ätran och Hjortsberg
  • Tångaområdet, Solhaga, Falkenbergsmotet, Huscentrum och Faurås
  • Centrum
  • Vessigebro, Årstad, Ljungby, Askome, Okome, Abild, Köinge och Svartrå
  • Ullared, Fridhemsberg, Källsjö, Fagered och Älvsered 
  • Ätran, Krogsered, Fegen och Gällared
  • Glommen, Morup, Olofsbo, Skogstorp och Långås

Näringslivsfrukost i Ullared

Näringslivsfrukostarna i Ullared är en bra start på dagen. Här bjuds det på intressanta föreläsningar av lokala företagare och profiler, god frukost och en möjlighet att visa upp ert företag samtidigt som du träffar andra företagare.

Näringslivsluncher

Näringslivsluncherna är en stor mötesplats för företagare i Falkenberg. Hit kommer ca 200 personer för att lyssna på intressanta föreläsare och träffa andra företagare. Är du medlem i företagarföreningen Näringslivet Falkenberg ingår lunchen i medlemskapet, annars deltar du till självkostnadspris i mån av plats.

Falkenbergs Näringslivsdag

Näringslivsdagen lockar ca 1000 personer varje år och är en dag som kännetecknas av stort engagemang, tillsammansskap och mycket inspiration, både från det lokala näringslivet och kommun, men även från några av Sveriges bästa och mest intressanta föredragshållare. Under dagen utses också Årets Falkenbergare.

Företagsföreningar i Falkenberg

En möjlighet att nätverka, påverka och bli inspirerad

I Falkenberg finns det två företagarföreningar som arrangera näringslivsträffar och arbetar med att påverka och bidra till Falkenbergs utveckling.

Näringslivet Falkenberg
Näringslivet Falkenberg är en lokal näringslivsföreningen med 525 medlemsföretag. De arrangerar regelbundet träffar för att inspirera, nätverka och tillsammans kunna påverka och engagera sig för en positiv utveckling av Falkenberg.
 
Företagarna Falkenberg
Företagarna Falkenberg är en intresseförening som stöttar företagare i Falkenberg och som tillsammans vill bidra till att fler vill, vågar och satsar på sitt företagande i Falkenberg.