Kompetensutveckling

Vad gör du om en av företagets nyckelpersoner säger upp eller sjukskriver sig? Funderar du över hur du ska hitta rätt kompetens till ditt företag? Genom oss och våra samarbetspartners kan du få hjälp med ditt företags långsiktiga arbete med kompetensförsörjning och stärka er position på en föränderlig arbetsmarknad. Nedan har vi samlat några av de erbjudanden som är aktuella just nu.

Kompetenskampanj - Svårrekryterad kompetens till Falkenberg

Nu kan du som företagare i Falkenbergs kommun vara med i vår kompetenskampanj med fokus på att attrahera svårrekryterad kompetens till Falkenberg. Som en del i kampanjen kommer du få presentera ditt företag och era lediga tjänster.

Rekryteringskurs - Så blir du förstahandsvalet!

Har du svårt att hitta medarbetare med rätt kompetens? Du är inte ensam. Det är en utmaning som många företag står inför. Nu gör vi vad vi kan för att hjälpa dig som företagare i Falkenberg. Kursen varvas med föreläsningar och workshops, där du kommer få arbeta med egna case för att utveckla din rekryteringsprocess.

Nå dina mål med rätt kompetens

Hur gör du för att hitta, behålla och utveckla personal för att möta framtiden och nå företagets mål? Är det genom rekrytering och bemanning, kompetensutveckling eller nya arbetssätt? TEK Kompetens erbjuder en utbildning, där du med hjälp av enkla verktyg och individuell coachning får ta fram en plan för just ditt företag.

Personalstark

Har du svårt att hitta och locka rätt kompetens till ditt företag? På Personalstark, som är Tillväxtverkets digitala plattform, hittar du guider, mallar och inspiration som hjälper dig i ditt arbete att locka, hitta och utveckla rätt kompetens i företaget.