Företagslots

Oavsett vad du har för frågor kring ditt företag hjälper vi dig att samordna och hitta rätt kontakter för just din frågeställning. Det kan handla om tillstånd, regler, bygglov, mark, lokaler, finansiering, nätverk med mera.

 

Har du frågor som är kommunspecifika kommer vi genom vår Företagslots se till att du, vid ett och samma tillfälle, får träffa de personer som berörs av din frågeställning och som kan hjälpa dig vidare. Allt för att göra din process så snabb och effektiv som möjlig.


Har du en fråga eller ett ärende som du vill ha hjälp med via Företagslotsen kan kontakta oss direkt eller skicka in din fråga genom att fylla i formuläret nedan. Vi kontaktar dig så snart vi kan efter att vi fått in din fråga eller ditt ärende.

Namn*
Telefonnummer*
E-post*
Beskriv din fråga/ditt ärende*
Skicka
  • Det ska vara enkelt att driva företag i Falkenberg. När du som företagare står inför ett svårt ärende kan vår företagslots ge stöd genom hela processen, vilket ger förutsättningar för en snabbare ärendehantering. Vi vill göra det enkelt och bra så att du ska kunna lägga din tid på annat! Kontakta mig om du vill veta mer.