Företag på Företagscenter FBG

Vi förverkligar våra företagsdrömmar på Företagscenter FBG!

 

+8h

Max & Sarah Chu Twisselmann


Max & Sara hjälper varumärken att navigera runt det kinesiska digitala landskapet genom att fungera som ditt online-säljteam. Företaget utgår från Falkenberg och Sverige, men teamet av onlinesäljare som driver dina varumärken gör det från kontoret i Shanghai.

Läs mer om +8h här

Carteskil AB

Martin Eskilsson


Martin arbetar med affärsutveckling, strategier, organisations- och tranformationsledning med rötter inom den globala nutritions, food och agri-food industrin. Utgångspunkten och framgångssagan tar sitt avstamp i att få ihop Decartes delar.

Läs mer om Carteskil AB här

Falknet

Igor Vrbljanac

 

Vill du nå dina kunder via webben på ett positivt sätt? Igor driver en webbyrå som hjälper små och medelstora företag med hemsidor, e-handel, skräddarsydda webblösningar och digital marknadsföring med målet att stärka din webbnärvaror.

Läs mer om Falknet här

Ecoera AB

David Andersson

 

ECOERA har byggt världens första plattform för kolsänkor baserade på hållbar biokolproduktion. Kunder såsom Orkla och Shopify använder deras innovativa sätt att genomföra sk carbon removal; ett nära permanent borttagande av koldioxid från atmosfären. 

Läs mer om Ecoera AB här

Elisabeth Sevholt

Acting & Perfomance Coach 


När du får ramljuset på dig oavsett om du är högt uppsatt chef, politiker eller skådespelare gäller det att du har verktygen att kunna prestera. Elisabeth arbetar både internationellt och nationellt med workshops, kurser, föreläsningar och individuell coachning där varje person hittar sina verktyg.

Läs mer om Elisabeth Sevholt Acting & Perfomance Coach här

Låntagarnas Sverige AB

Frej Andreassen 


Det här är framtidens låneförmedlare. Frej vill förändra villkoren för konsumenten på lånemarknaden och driver idag en låneförmedling som drivs utan vinstintresse och med fokus på att sänka transaktionskostnader för konsumenterna på den svenska lånemarknaden.

Läs mer om Låntagarnas här

Roadwise AB

Henrik Åkerdahl


Transportbranschen brottas med hög skadefrekvens på sina fordon i kombination med dålig lönsamhet. Henrik ser till att företagen blir mer lönsamma och attraktiva som arbetsgivare genom att minska deras skador. Både ledning och personal får skadeförebyggande rådgivning och utbildning som direkt påverkar deras lönsamhet.

Läs mer om Roadwise AB här