KOMPA HALLAND - Gå stärkt ut coronakrisen

Nu kan du som är företagare i Halland och som drabbats hårt av Coronakrisen kostnadsfritt kompetensutveckla och stärka dig och din personal (inklusive korttidspermitterade och varslade) genom behovsanpassade utbildningar som efterfrågas av deltagande företag. Har ditt företag två eller flera anställda erbjuds du även en kostnadsfri kompetensanalys.

 

Kompa Halland riktar sig till dig som driver ett litet eller medelstort företag, max 249 anställda, både aktiebolag och enskilda firmor. Företaget ska ha en omsättningen på max 0,5 miljarder SEK och kan inte tillhöra en större koncern. Ditt företag ska vara ekonomiskt utsatt av coronakrisen. 

 

Utbildningar

Erbjudna utbildningsinsatser grundar sig i deltagande företags behov och har anpassats beroende på bransch. Exempel på genomförda utbildningar är: 

 

  • Ledarskap (Ny som chef, Bygga team, Coachande ledarskap)
  • Sälja digitalt (Attrahera nya användare, Optimera flöden på sociala medier, Öka intäkterna, Analys av data)
  • Tjänstifiering av en produkt
  • Office 365 (Sharepoint, Teams, Excel)
  • Avtalsjuridik

 

Anmäl ditt intresse till vår Näringslivsutvecklare Linda Bengtsson som lotsar dig vidare i projektet. Du hittar Lindas kontaktuppgifter här.

 

Om Kompa Halland

Kompa Halland är ett projekt som drivs av Högskolan i Halmstad tillsammans med flera samverkanspartners. Projektet finansieras av Europeiska Socialfonden (ESF) med syftet att erbjuda kompetensfortbildning för korttidspermitterad, varslad och anställd personal i företag som blivit ekonomiskt utsatta av coronakrisen. Projekttid är juni 2020 till augusti 2022.

 

Läs mer om projektet Kompa Halland här.