Falkenberg - Bästa livsplatsen

Falkenberg är plasten för dig som vill kombinera ditt företagande med den perfekta platsen att leva och bo på. Här får du ta del av ett dynamiskt näringsliv i kombination med allt vad en småstads charm har att erbjuda.


I Falkenberg är näringslivet på topp och växer hela tiden. Företagen mår bra och det finns en härlig företagsanda som kännetecknas av tillsammansskap, engagemang och gemenskap. Här finns en mängd professionella evenemang, roliga familjeutflykter och smakupplevelser, med äkta råvaror som är utöver det vanliga samtidigt som du kan njuta av närheten till både hav och skog. 


Många företagare lever sin dröm i Falkenberg. Här finns allt från småskaliga matkreatörer som testar gränser och inspirerar till att upptäcka nya matupplevelser till stora innovativa företag som vågar ta det där extra steget och ansvaret för att möta framtidens utmaningar.

Upptäck Falkenberg

I Falkenberg finns massor av upplevelser som väntar och minnen som ännu inte har skapats. På falkenberg.se kan du hitta och inspireras av allt Falkenberg har att erbjuda för att du ska kunna ge dig ut på en upptäcktsfärd anpassad för just dig.

Falkenbergs kommun

Vill du veta mer om vad Falkenbergs kommun erbjuder när det gäller skola, boende och omsorg är du välkommen att läsa mer på kommunens hemsida.