El Paso tar Tex Mex till Falkenberg

I fredags öppnade restaurang El Paso på Arvidstorpsvägen i Falkenberg. Delägaren och initiativtagaren Ulf Haggren vill skapa ett koncept för Tex Mex-restauranger som kan appliceras i flera städer, redan nu finns planer på att öppna i Halmstad.
— Jag är en entreprenör och gillar nya idéer. Jag vill dra igång detta och skapa ett koncept, jag är inte intresserad av att själv driva restaurangerna, säger Ulf Haggren.

Restaurangen öppnades i fredags och visar redan tecken på att bli en succé. El Paso har en tydlig mexikansk inriktning, både på maten och på inredningen. Ulf Haggrens tanke är att man både ska ha servering på plats och avhämtning. Dessutom kan man köpa med sig enstaka tillbehör som köttfärs, kyckling eller majskyckling.
— Tanken är att man ska kunna köpa tillbehör hos oss för att sen kunna tillaga sin mat hemma med familjen.

"Viktigt att ha bra råvaror"


Att det blev just en mexikansk restaurang beror på att Ulf själv älskar maten samt att han redan 1983 stötte på konceptet med en liten mexikansk take away i Stockholm. Nu vill han skapa sin egen kedja med start i Falkenberg.
— Jag gillade idén med att snabbt kunna få så bra mat. Det var verkligen kvalité på maten och så ska vi ha det här med. Det är viktigt och jag ska se till att vi alltid har bra råvaror. Sedan kommer vi även att prova oss fram lite för att se vad våra kunder vill ha för mat för att göra detta så bra som möjligt, säger Ulf Haggren.

En andra restaurang på gång


Ulf Haggren är en av grundarna till Harrys så erfarenhet från branschen har han sedan tidigare. Med första El Paso-restaurangen på plats är arbetet på nästa redan igång. I slutet av maj hoppas han kunna öppna i Halmstad.
— Viktoria Nielsen kommer att driva restaurangen och jag kommer mest att finnas till som en hjälp om det behövs. Totalt kommer vi ha fyra heltids och 3 deltidstjänster här. Själv jobbar jag istället på att färdigställa restaurangen i Halmstad och där hoppas jag att vi är igång i slutet av maj, avslutar Ulf Haggren.
På gång
Oktober 2017
ti on to fr
v39              1
v40  2 3 4 5 6 7 8
v41  9 10 11 12 13 14 15
v42  16 17 18 19 20 21 22
v43  23 24 25 26 27 28 29
v44  30 31          
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun