Timbanken - gratis utvecklingsstöd

Timbanken
Nu kan vi erbjuda ett nytt kostnadsfritt utvecklingsstöd för dig som driver eller drömmer om att driva företag.

Det nya affärsutvecklingsstödet kallas Timbanken och innefattar konsulthjälp inom fem olika områden; affärsidé och affärsplan, ekonomi och juridik, marknad och sälj, ledning och organisation samt produkter och tjänster. Rådgivningen inom varje område utförs av 30 kvalificerade konsulter och specialister som valts ut och upphandlats av Region Halland.
 

Hur kommer jag i kontakt med Timbanken?


Det finns två vägar till Timbanken. Du kan gå in på Timbankens egen hemsida, www.timbanken.selänk till annan webbplats. Där hittar du alla information du behöver. Dels hur man går tillväga men också en utförlig presentation av alla konsulter och specialister.

Du kan också höra av dig direkt till oss på Falkenbergs Näringsliv och Falkenbergs Företagscenter. Tillsammans registrerar vi ditt företags uppgifter och ansöker om ett konto i Timbanken.

Så snart du fått klartecken om att du tilldelats timmar, kan du boka tid hos den eller de konsulter och specialister du vill träffa. Rådgivningen är gratis och du har möjlighet till 5 timmar/företag/år.

Vilka är specialisterna och konsulterna i Timbanken?


På Timbankens hemsida (länk) finns en utförlig presentation av alla konsulterna. Totalt är det  30 konsulter (från 16 upphandlade konsultbolag) att välja på utifrån fem kompetensområden. Konsulterna finns att nå i hela Halland. En del både i norr och söder och en del enbart i den ena delen. Detta framgår tydligt i presentationerna.

Vad händer efter mötet?


Efter mötet med konsulten skickas en enkät till dig med frågor om rådgivningens kvalité. Vi är tacksamma för dina åsikter vilket gör att vi kan följa upp konsulternas kvalité och anpassa utbudet om det finns en efterfrågan på annan kompetens.

Har du frågor? Kontakta oss på Falkenbergs Företagscenter! eller surfa in på
www.timbanken.se
 
Madeleine Jansson, projektledare på Falkenbergs Näringsliv
Tel: 076-7861291, e-post: madeleine.jansson@falkenberg.se

På gång
November 2017
ti on to fr
v44      1 2 3 4 5
v45  6 7 8 9 10 11 12
v46  13 14 15 16 17 18 19
v47  20 21 22 23 24 25 26
v48  27 28 29 30      
Det finns inga händelser att visa
Nyheter
Se fler nyheter | Prenumereralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Tipsa om nyheter
Falkenbergs Näringsliv AB   311 80 Falkenberg   Tf. VD mattias.fornell@falkenberg.se Tel. 0702-31 88 40
Dela
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Falkenbergs kommun